Rezervasyon

Mesafeli Satış Sözleşmesi 2020-10-24

Mesafeli Satış Sözleşmesi

 

Genel Şartlar ve Koşullar

KULLANICI SÖZLEŞMESİ

Bu site, EK-SA İNŞAAT EMLAK TURİZM VE TİCARET LTD.ŞTİ. tarafindan T.C. yasalarına uygun olarak yayınlanmaktadır. Şahsınıza ait bilgilerin gizliliğinin bizim için esas teşkil ettiğini ve bu konuda kanunen yetkili kılınan merciler dışında herhangi bir 3. şahıs, kurum ve kuruluş ile paylaşılmayacağını, teyit ve taahhüd ederiz. Sitemizdeki bağlantılar ve içerikleri ile ilgili tüm sorumluluk sahiplerine aittir, gizlilik esasları bağlantıların kendi gizlilik politikalarıyla belirlenir. Bu bağlantılar nedeniyle yaşanacak herhangi bir sorundan EK-SA İNŞAAT EMLAK TURİZM VE TİCARET LTD.ŞTİ. sorumlu tutulamaz. Bu siteyi ziyaret eden ve sitede aktif olan her kullanıcı, burada yazılı koşulları kabul etmiş sayılır.

Gizlilik Şartları

DAİMA HOTELS Gizlilik Sözleşmesi

Bu web sitesini ziyaret etmeniz ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmanız sırasında size ve talep ettiğiniz hizmetlere ilişkin olarak elde ettiğimiz bilgilerin ne şekilde kullanılacağı ve korunacağı işbu "Gizlilik Politikası"nda belirtilen şartlara tabidir. Bu web sitesini ziyaret etmekle ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmayı talep etmekle işbu "Gizlilik Politikası"nda belirtilen şartları kabul etmektesiniz.
Bilgilerin Kullanılması ve Korunması EK-SA İNŞAAT EMLAK TURİZM VE TİCARET LTD.ŞTİ., müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bazı kişisel bilgilerinizi (isim, soy isim, yaş, e-posta, telefon vb...) sizlerden talep etmektedir. 
Toplanan bu kişisel bilgilerden elde edilebilecek istatistik veriler (tarayıcı tipi, coğrafi konum, yaş, cinsiyet, v.b.), dönemsel kampanya çalışmaları, e-bülten çalışmaları, müşteri profillerine yönelik özel promosyon faaliyetlerinin kurgulanması ve istenmeyen e-postaların iletilmemesine yönelik müşteri "sınıflandırma" çalışmalarında EK-SA İNŞAAT EMLAK TURİZM VE TİCARET LTD.ŞTİ. bünyesinde kullanılmaktadır. 
EK-SA İNŞAAT EMLAK TURİZM VE TİCARET LTD.ŞTİ., üyelik formlarından topladığı bilgileri, söz konusu üyenin haberi ya da aksi bir talimatı olmaksızın, üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşmamakta, faaliyet dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmamakta ve de satmamaktadır. 
EK-SA İNŞAAT EMLAK TURİZM VE TİCARET LTD.ŞTİ., e-posta adresleri ve üyelik formlarında istediği kişisel bilgilerin haricinde site kullanımı sırasında izlediği, ziyaretçi hareket ve tercihlerini analiz ederek yorumlamaktadır. Kişisel bilgiler içermeyen bu istatistiksel veriler, misafirlere daha özel ve etkin bir rezervasyon deneyimi yaşatmak amacıyla kullanılmaktadır.
DAİMA HOTELS e-bülten listesinden ayrılmak istiyorsanız, e-bültenin en alt bölümünde bulunan "bu bülteni bir daha almak istemiyorsanız buraya tıklayınız." linkine tıklayabilirsiniz. 
Müşteri bilgileri, ancak resmi makamlarca usulü dairesinde bu bilgilerin talep edilmesi halinde ve yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince resmi makamlara açıklama yapmak zorunda olduğu durumlarda resmi makamlara açıklanabilecektir. 
Müşterinin sisteme girdiği tüm bilgilere sadece müşteri ulaşabilmekte ve bu bilgileri sadece müşteri değiştirebilmektedir. Bir başkasının bu bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir. 
Ödeme sayfasında istenen kredi kartı bilgileriniz, siteden alışveriş yapan misafirlerimizin güvenliğini en üst seviyede tutmak amacıyla 3D Secure uygulaması ile alınmaktadır. Bu şekilde ödemeye yönelik tüm işlemlerin www.daimahotels.com ara yüzü üzerinden banka ve bilgisayarınız arasında gerçekleşmesi sağlanmaktadır. Ancak buna rağmen güvenlik ile ilgili konularda bir garanti verememektedir.
İnternetin yapısı gereği bilgiler internet üzerinde yeterli güvenlik önlemleri olmasına rağmen dolaşabilir ve yetkili olmayan kişiler tarafından alınıp kullanılabilir. Bu kullanım ve kullanımdan doğacak zarar EK-SA İNŞAAT EMLAK TURİZM VE TİCARET LTD.ŞTİ. sorumluluğunda değildir. 
Toplanan bilgiler genel kullanıma açık olmayan güvenli bir ortamda saklanır. 
Üçüncü Parti Sitelere Bağlantılarına (Linklere) Dair EK-SA İNŞAAT EMLAK TURİZM VE TİCARET LTD.ŞTİ., web sitesindeki bağlantılar aracılığıyla ulaşacağınız üçüncü kişilere ait web sitelerinin gizlilik ilkeleri hakkında bir garanti vermez, bu nedenle kişisel olarak belirlenebilir herhangi bir bilgi vermeden önce, gittiğiniz sitelerin gizlilik yaklaşımlarını değerlendirmenizi öneririz.
İletişim Gizlilik sözleşmesiyle ilgili sorularınız için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanarak bize ulaşabilirsiniz. 
EK-SA İNŞAAT EMLAK TURİZM VE TİCARET LTD.ŞTİ.

Kiriş/Antalya
Tel: +90 (242)8246464
Fax: +90 (242)8246800
Mail adresi: reservation@daimahotels.com

İptal ve İade Şartları

İPTAL VE KESİNTİ MİKTARLARI :

Kampanyalı ve iptal edilemez rezervasyonlar hariç aşağıdaki şartlar geçerlidir:

a-)  Kesinleşmiş olan rezervasyonunuzun; giriş tarihine 21 gün ve daha uzun süre kala, iptal edilmesi durumunda yapılan ödemenin tamamı tarafınıza iade edilir.

b-) Rezervasyonunuzun; giriş tarihinize 10 gün ve daha uzun süre kala iptal edilmesi durumunda, toplam konaklama tutarının %50’ı kesilerek, kalan tutar iade edilir.

c-) Rezervasyonunuzun giriş tarihine, minimum 7 gün ve daha uzun süre kalana kadar iptal edilmesi durumunda, toplam konaklama tutarının %75’si kesilerek, kalan tutar iade edilir.

d-) Rezervasyonunuz giriş tarihinize 3 gün ve daha az süre içinde iptal edildi ise, herhangi bir ödeme iade edilmez ve tarih değişikliği de yapılamaz.

e-) Kredi kartı ile yapılan ödemelerde, işlem ücreti kesildikten sonra kalan tutar iade edilecektir.